top of page

Cruise Lines

Star Clippers - Majestätiska fullriggare på världshaven

Upptäck ett ny era att kryssa eller rättare sagt att segla. Här kombineras segling med modern standard men på en fullriggare av modell äldre.
Kryssningarna går i medelhavet, karibien och exotiska österns länder. Ni kan även kryssa genom Panamakanalen. Önskar du kan du deltaga vid riggning av segel och även klättra upp i masterna. 
Kom ombord på Star Clipper, Star Flyer eller det nya flaggskeppet Royal Clipper, det största fullriggade skeppet i världen. Tusentalet kvadratmeter segel vajande över ditt huvud ger dig en upplevelse du altid drömt om. Ditt äventyr med Star Clippers har börjat! 

MSC Cruises

MSC Cruises erbjuder dig att upptäcka fördelarna med en exklusiv semesterresa. Fartygen är inredda i bästa italiensk stil och servicenivån är mycket hög. MSC Cruises har en modern flotta och har ofta förmänliga erbjudanden för hela familjen. De har en fantastisk gatronomi ombord och erbjuder gott om kulinariska upplevelser.

Royal Caribbean Cruise Line

Spännande destinationer, aktiviteter, sol, bad, kultur och historia - detta är en kryssning med Royal Caribbean

Royal Caribbean Cruises Ltd. är ett världsomspännande kryssningsbolag som äger och driver Royal Caribbean International och Celebrity Cruises, med en flotta på 31 fartyg erbjudar dom kryssningar till närmare 300 exotiska öar och spännande storstäder över nästan hela världen. 

Norwegian Cruise Line

Vill du gå din egen väg utan fasta sittningar men ändå njuta av allt vad kryssningar har att erbjuda? Då ska du resa med Norweigan Cruise Line! Det är stor skillnad på Norwegian Cruise Line (NCL) och andra kryssningsrederier. Med NCL erbjuds flexibla kryssningssemestrar. På NCL kallar man detta koncept Freestyle Cruising. Stämningen på NCLs kryssningar är generellt mer avslappnad och mindre formell i jämförelse med övriga rederier. Det innebär att du kan vara dig själv fullt ut och på egen hand bestämma över din resa. 

NCL har många kryssningar i Europa, t.ex. 7 dagar i östra Medelhavet.

Carnival Cruise Lines

Carnival Cruise Line har tagit mottot "The Fun Ships". Fartygen är designade i olika färger och former och det bjuds på många olika och roliga aktivteter. Barnfamiljen har en given plats på Carnival med barnpassning och olika aktiviteter för alla åldersgrupper. För vuxna finns casinos och storslagna nya varietéshower varje dag. Carnival Cruise Line erbjuder stor variation och hög kvalitet på maten. Det finns speciella menyer för barnen. Rederiet har 22 fartyg.

Princess Cruises

Spännande destinationer, aktiviteter, sol, bad, kultur och historia - detta är en kryssning med Princess Cruises
Har ni aldrig haft nöjet att delta i en Princesskryssning? Följ med på en härlig resa.
Föreställ er att ni blir bortskämd på en lyxresort och att ni varje morgon vaknar till ett nytt mål. Det är precis vad som vänter er på en Princesskryssning. Våra välutrustade fartyg förfogar över alla inrättningar som ni känner till frånd en semester på land – däribland en mängd restauranger och ett omfattade underhållningsutbud. 

Please reload

Ankor Pandaw MGL5156.jpg
UU2A3823 RGB.jpg
UU2A5081.jpg
Pandaw Cruises Asien

 Alla sjutton Pandaws unika båtar har förstklassig standarder med alla moderna bekvämligheter. Föremål av stor skönhet,
dessa fartyg har ett ultra grunt utkast och kan  segla där andra fartyg inte kan.
Att lära sig om kulturen och historien i första hand, både ombord och i land är en viktig del av en Pandaw-resa.
Det finns aktiva promenader och cykelturer genom landsbygden och lokala byar, motorbåtsutforskningar som tränger djupare in i
djungel och besök på kulturarvsplatser. Passagerare har många möjligheter att interagera med välkomnande lokalsamhällen,
inklusive besök på Pandaw Charity-projekt längs vägen

Du kryssar i Vietnam, Kambodja, Laos, Indien och Burma

Overview-Panadw-cruises-1.jpg
bottom of page