top of page

Madagaskar

Madagaskar, är den stora ön utanför Moçambique. En orörd ö för den som letar efter unika platser att utforska. Här är det fortfarande vanligt att flyga mellan orterna eftersom det ännu inte finns vägar överallt. Naturen är oerhört fascinerande, växter och djur som inte går att hitta någon annanstans i världen finns här. Säkerligen har ni hört talas om Lemuren, små söta djur med långa randiga svansar, eller den stolta Madagaskarorkidén. Allt detta och mycket mer väntar på att bli upptäckt av dig. I södra provinsen finns fantastiska bergsformationer som under tusentals år har eroderats av havsvågor.

Kulturen på Madagaskar är mycket gammal, vilket man kan se i några av de grottmålningar som finns på flera ställen på ön. Glitter och glamour kanske inte är det första som utmärker Madagaskar men det finns en stor produktion av ädelstenar och juveler på ön. Madagaskar är ett land som kräver planering därför erbjuder AllResor kvalificerad och personlig guidning, bra hotell och spännande utflykter.

Grand Baie ligger ungefär 20 km norr om huvudstaden och erbjuder härliga stränder, nöjesliv med casino, diskotek och en rik variation av restauranger. Boendet erbjuder lyxiga hotellanläggningar till enklare lägenheter. Det går utmärkt att kombinera er resa till Mauritius med andra resmål i Afrika.

bottom of page