top of page

Thailand

Thailand – leendets och upplevelsernas land!

Det första du oftast möter är landets huvudstad Bangkok. Bangkok är shopparnas paradis, allt finns till fantastiska priser. Landet erbjuder många olika upplevelser med rundturer, utflykter och underbara stränder. Ett stort nöje är också det Thailändska köket, starkt och gott! Där finns alltifrån moderna shoppingområden till de stora marknadsgatorna i Pratunam, Paruhat eller nattmarknaden i Patong. Kungadömet Thailand innebär stora upplevelser, både socialt, gastronomiskt och genom den fantastiska naturen. 

En rundtur med de traditionella långbåtarna längs Bangkoks många kanaler till olika sevärdigheter, såsom flytande marknad och olika tempelområden. Några timmars resa från storstadens vimmel kan du välja en underbar badsemester vid någon av de fantastiska stränderna i Hua Hin, Cha Am, Jomtien eller Rayong. De otaliga ögrupperna längs kustområden ger en mycket exotisk upplevelse. Den mest kända är kanske Phuket men du har även Koh Samui, Koh Samet med flera. Thailands badorter behöver oftast ingen presentation, men AllResor kan fortfarande erbjuda platser som inte är allt för exploaterade. Du som är intresserad av dykning hittar många olika undervattensmiljöer med koraller och djurliv. Relativt nära Bangkok ligger städerna vid Hua Hin och Cha Am; härliga bad, god mat och flotta hotell.

Trots att de flesta förknippar Thailand med bad, sol och vajande palmer rekommenderar vi ett besök i norra delen där naturen och utflykts-möjligheterna är oändliga. Ett besök på elefantrygg i djungeln, kanotpaddling i floder eller fynda på nattmarknaden i Chang Mai bidrar till unika upplevelser. Långtidssemester blir allt mer vanligt, vi kan erbjuda mycket bra förmåner i Rayong och Jomtien, kontakta oss! Utflykterna i Norra Thailand till Chiang Mai och Chiang Rai ger en upplevelse av ursprungsbefolkningen, regnskogen och elefanternas rike. De upplevelserika utflykterna i norra Thailand når du enklast med flyg och en förbokad internationell gruppresa. Thailand har ett mycket stort utbud av strandnära boende.

Långsemester i Thailand är prisvärt och tryggt. AllResor har kontakterna för din långsemester. Kontakta oss för förslag!

bottom of page