top of page

Indien

Indien brukar kallas för "en hel världsdel i sig " och ger dig massor av upplevelser, kultur och bad. Heliga kor, fantasktiska byggnadsmonument och en massa människor. Att uppleva myllret i någon av Indiens alla storstäder är en upplevelse i lukt, smak och känsla. Indien är ett fantastiskt land med stor variation. De olika influenserna som märks tydligt både i arkitektur, mat och traditioner beror på att många andra kulturer påverkat genom historien. I Indien bor nu över 1 miljard människor och deras ekonomi är en av världens mest växande.

Geografiskt delar man in Indien i tre olika områden: Himalayas högfjälls-massiv, högplatån Deccan i Söder och slättlandet i norr. Nästan hela landet har ett tropiskt monsunklimat. Upplev den fantastiska ögruppen Lakshadweep norr om Maldiverna. Otroligt vackra öar med orörda stränder. AllResor erbjuder ön Bangaram, en plats få människor i väst tidigare skådat. Kombinera gärna Bangaram med någon av våra upplevelsepaket. AllResor erbjuder dig också stora möjligheter till resor med variation i alla delar av landet. Även kombinationsresor med Nepal, Sri Lanka och Maldiverna innebär fantastiska upplevelser. 

Kerala i södra Indien ger dig en ny upplevelse av sol-bad Indien

Vi har mycket kvalificerade guider, vilket är nödvändigt i ett land med så diversifierad kultur, språk och religion. AllResor låter dig uppleva platser du aldrig trodde existerade. Vi på AllResor kan erbjuda många spännande utflykter och resmål i detta myllrande land. 

Malaysia
Fästpunkt 2
bottom of page