top of page

Kina Peking-Xian-Shanghai

Kina med besök i Peking / Bejing, den förbjudna staden och den kinesiska muren är ett måste för varje turist.  Sommarpalatset och en tidig morgon bland hurtiga kineser i någon av parkerna får du inte missa. Orsaken är att vara med när de tränar på danser av olika slag och de gamla Taiji-traditionerna. En ny silkmarknad är byggd och staden har genomgått en stor förändring till OS 2008.

Kina har en stor kulturskatt att erbjuda sina turister, men även god mat och spännande rundturer. Vi kan också presentera tre program: Peking runt, Peking och Xian, Peking + Xian + Shanghai, med möjlighet att lägga till Hongkong. Önskar du ytterligare möjligheter kontakta oss på AllResor, vi kan Kina!

Om du besökte Kina för ca tio år sedan och kommer tillbaka idag kommer du att möta en enorm förändring. Tidigare var cyklarna det som dominerade Pekings gator och parkeringsplatser. Idag är det stora avenyer och mängder av bilar. Förändringarnas land kanske man kan kalla Kina idag men trots det finns mycket av det gamla byggnaderna och framförallt traditionerna kvar. Du kan även
kombinera med Hongkong, Shanghai och sol & bad på ön Hainan

Malaysia
Fästpunkt 2
bottom of page