top of page

Aruba, Bonair & Curacau

Holländska Antillerna är populärare än någonsin. Har du varit där? Det vänliga folket, den västerländska miljön, den goda maten och sist men inte minst de underbara stränderna. Holländska sjöfare intog de vackra Antillianska öarna i södra Västindien. Öarna ligger utanför tyfonbältet och gör att de är solsäkra och turistvänliga året om. AllResor erbjuder här ett stort urval av hotell och lägenhetsboende i olika kostnadslägen. Flygbiljetten tillkommer på angivna prisexempel och möjligheten att kombinera en, två eller alla tre öar är en kul upplevelse att ta vara på. Varför inte 5 nätter på varje ö? Du flyger mellan öarna för en kostnad oftast under tusenlappen.

Bonaire ett paradis för snorkling och dykning, Minst av ABC öarna. Ca 18.000 innevånare och mycket turistvänligt folk. En mysig småstad Kralendijk med en shoppinggata i närheten av hamnen.

Bästa snorkel och dykområdeär vid Klei Bonaire. En tur dit ut kostar ca  75 usd inkl lunch och dryck samt tre snorkelturer. Här har du tur att se havssköldpaddor och fantastiskt vacka fiskar och koraller. Snorkel och mask ingår

Cusacao  ligger mellan Bonaire och Aruba, Fina korallrev att snorkla bland vid Jan Thiel Beach, Du bor bra på Papagayo Resort eller hotell, samt på Chogogo. I  huvudstanden Willemstadt bor du lämpligen på Scuba Lodge,  Aviila Beach på Punda sidan eller på Hilton, Kuralanda hotel på Otrobanda sidan.

Aruba är folkrikast och störst,Finaste stranden är Palm Beach,
Bo gärna på Holiday Inn Resort, Brickel Bay, eller på Amsterdam Manor, Manchebo Beach etc. ligger på Eagle Beach

Välkommen till de soldränkta öarna i södra Västindien!

Bonaire-Curacau-Aruba  januari  2019 P1030783 (157).JPG
boncy-pool-0044-hor-wide.jpg
bottom of page