top of page

Förenade Arabemiraten - Dubai, Sharjah etc

Förenade Arabemiraten utgörs av sju emirater. Att resa till platser som Dubai, Sharjah och de andra emiraten är precis som att öppna sagoboken. Vandra rätt in i en annan värld än den vi är vana vid. I Dubai byggs världen största nöjes- och shoppingcenter, öar likt jorden och andra spektakulära upplevelser. Utbudet på nöjen, restauranger och shopping är oändligt.

Många åker till dessa emirat för att spela golf, flera välkända golfbanor ligger just här. Klimatet är fantastiskt men under juni - aug är det väl varmt. Kameler och arabhästar är förknippade med emiraterna, självklart är ett besök på någon av alla kapplöpningsbanor eller stuteri en upplevelse.

Flera av oss på AllResor har personliga reseminnen och erfarenheter av oförglömliga resor till Förenade Arabemiraten och kan därför lotsa er rätt, utifrån era önskemål och behov. Oavsett vilken anledning du har att besöka dessa vackra och traditionsrika platser har du en stor upplevelse framför dig, något att minnas och berätta vidare i traditioner. Precis så som man alltid gjort i mystikernas länder. Kombinera gärna din resa  med flera emirat. 

Malaysia
Fästpunkt 2
bottom of page