top of page

Filippinerna

Filippinerna är ett spännande land med en oändligt blandad natur. Här finns oerhört vackra stränder med palmer och blått hav så långt ögat kan nå men man kan även finna bördiga jordbruksområden, regnskogar och höga vulkanberg. Möjligheterna till rekreation, spännande äventyr, kultur- och historiska upplevelser, bad och sol är enorma. Någon egentlig begränsning finns inte hos oss på AllResor, och ej heller när det gäller landet Filippinerna.

Det bor över 90 miljoner människor på Filippinerna, det officiella språket är engelska och filipino, därutöver talas över 70 olika stamspråk. Eftersom de allra flesta förstår engelska är det ett enkelt land för oss att turista i. Människorna är vänliga och vill gärna få personlig kontakt med oss nordbor. Filippinerna har en mix av europeisk, asiatisk och amerikansk kultur, allt beroende på olika historiska skeenden. Detta gör Filippinerna till ett ganska udda land i Asien och som europé kan man ofta känna igen sig i arkitektur och traditioner, mer än asiaterna själva ibland gör.

Med över sjutusen öar och en kustlinje dubbel så lång som USA är det lätt att hitta sitt eget lilla personliga gömställe. Möjligheterna till vildmarksliv och spännande äventyr är lätta att finna i någon av alla de nationalparker som finns. När det gäller mat finns det ett stort och varierat utbud, mycket på grund av de olika kulturer som samsas i detta mångfacetterade land. Det finns många häftiga upplevelser som väntar. Vi på AllResor är beredda på att hjälpa dig till ditt livs äventyr - vill du hänga med?

Malaysia
Fästpunkt 2
bottom of page