top of page

Australien & Oceanien

Australien

Är Australien & Oceanien ditt nästa resmål? Här finns en hel världsdel och flera länder att upptäcka. Australien är en vändpunkt vid Jorden Runt resor. Vi lägger upp dem för Dig till bästa resrutt!

Fiji - Stilla havsparadis

Fiji

En semester på Fiji är en tillflykt i ett tropiskt paradis med fantastiska sandstränder, strålande väder och vajande kokospalmer. Här är en rikedom av naturlig skönhet på land och under vatten.
Fiji ett perfekt destination för att koppla av och varva ned eller att ha ditt livs äventyr. Flyg till Nadi pris från ca  15.000 kr/pers. 
Total fyg tid ca 28 tim inkl väntetider

Dess närmsta grannar är Vanuatu i väst, Frankrikes Nya Kaledonien i sydväst, Nya Zeelands Kermadec i sydost, Tonga i öst, Samoa och Frankrikes Wallis- och Futunaöarna till nordost och Tuvalu i norr.

Nya Zeeland

Nya Zeeland - ett fantastiskt land med en mycket vacker natur. Här finns det mycket att uppleva!  Nya Zeeland har både ett varierande landskap och ett varierande klimat. Här hittar du vackra bergslandskap med fjordar och stora vida betesområden i jordbruksdistrikten.

Papua Nya Guinea

Papua Nya Guinea -

är ett land i Oceanien som upptar den östra halvan av ön

Nya Guinea. Landet ligger i sydvästra Stilla Havet, i en region definierad sedan början av

1900-talet som Melanesien. Huvudstadenär Port Moresby. Det är en av de mest

skilda länder på jorden, med över 850 inhemska språk

I Papua Nya Guinea finns många oupptäckta arter av växter och djur.

Naturen består av högland och regnskog vilket gör att flyget är enda möjligheten

att nå de tidigare onådda områdena.

Tahiti - upptäck ön och dess spännande huvudstad Papeete eller passa på att åka vidare till Bora-Bora och Moorea. Tahiti ligger i en oerhört fantastisk ögrupp som ligger mellan Australiens och Nordamerikas kontinenter. Tahitis läge gör att ön fortfarande är ganska oexploaterad och lokalt traditionell. Pris till Papete ca  15000 kr/pers

Please reload

bottom of page