top of page

Karibien

Karibienkryssningar i öst, väst eller syd

För många framstår Karibien som själva paradiset på jorden. Allt du har sett på vykort finns på riktigt: kristallklart vatten, folktomma och helt vita sandstränder samt palmer. Det som du inte ser på vykorten är det tropiska vädret året runt, en fantastisk undervattensvärld, folklivet och ljuden under karnevalstiden.

Vi kan visa dig allt detta på en kryssning i Karibien.

I Karibien kan du välja mellan 4, 5, 6, 7, 9, 11, 12 och 13 nätters kryssningar. Vi delar in Karibien i västra, östra och södra Karibien.

George Town, Grand Cayman
Själva juvelen i alla resor till Karibien. Seven Mile Beach är känd som en av världens bästa stränder, och här kan du prova på allt inom vattensport, bland annat jetski och vindsurfing. Den mest populära aktiviteten på Grand Cayman är en snorkeltur till Stingray City, där sammetsmjuka stingrockor med ett vingspann på upp till två meter samlas för att äta och umgås.

Härifrån utgår kryssningar i Södra Karibien 

San Juan, Puerto Rico 
De pastellfärgade husen, smidesbalkongerna och de smala gatorna i San Juan står i stark kontrast till stadens moderna och till synes outtömliga energi.Utanför staden ligger den frodiga regnskogen El Yunque, där du kan hitta sällsynta och exotiska fåglar och växter.

Fort Lauderdale, Florida 
Fort Lauderdale har ett livligt hamnområde, kilometervis med gyllene sandstränder, köpcentrum och ett pulserande nattliv, en juvel på Floridas guldkust.

Miami, Florida 
Miami är en färgrik och spännande stad med mjuka, vita sandstränder, behagligt, blågrönt hav och pastellfärgade art deco-byggnader. Följ med på båttur till Everglades, ett orört vildmarksområde där du får uppleva krokodiler, alligatorer, sköldpaddor och fåglar i sitt naturliga element.

bottom of page