top of page

Europa

AllResor erbjuder alla Europas städer till dig. 
Samla huvudstäder i Europa! Specialpriser på flyg, buss och hotell. 
Europa är en fantastisk världsdel som har hur mycket som helst att erbjuda. Tävla till exempel med släkt och vänner om hur många huvudstäder du har besökt i Europa. Vi lägger upp  gruppresor för ditt företag, skola eller din organisation. Även med specialchartrat plan om ni blir omkring ca  80 personer är det lönsamt. AllResor erbjuder dig massor av upplevelser i Europas alla städer. Hör av dig till oss!

Några utvalda huvudstäder

London i Storbritannien ligger i Europa. Är du nyfiken på en weekendresa eller funderar du på att semestra lite längre tid i London? Tid för en svensexa eller möhippa? London erbjuder mängder av roliga och spännande aktiviteter! Här finns konserter, stadsvandringar, museer, nöjesparker, restauranger och kaféer. Kanske ett besök på cirkus eller på en musikal? 

Paris är huvudstad i Frankrike, Europa. Det är en trevlig stad att semestra i, vare sig du väljer att resa hit på weekendresa, som stopp på en längre resa eller för att stanna en vecka. 
Det är alltid passande att besöka Paris. Varje årstid har sin karaktär och du kommer uppleva mycket oavsett när du besöker Paris. Klä dig efter årstid så kommer du att trivas. 

Italien, Rom med Vatikanen

Är du nyfiken på en weekendresa eller funderar du på att semestra lite längre tid i Rom? Kanske vill barnen resa hit på lovet eller funderar ni själva på en romantisk helg? Rom erbjuder mängder av roliga och spännande aktiviteter! Här finns konserter, stadsvandringar, museer, nöjesparker, restauranger och kaféer.

Tyskland, Berlin

Vill du veta mer om Berlin i Tyskland? Berlin är en trevlig huvudstad att besöka, så om du inte varit här rekommenderas en visit. Res hit året om. Sommarhalvåret innebär givetvis ofta ett stort antal turister, så förlägg gärna din resa till Berlin under hösten, vintern eller våren. Höstlovet, jullovet, sportlovet eller påsklovet är perfekta för en storstadsresa, vare sig ni endast har ett par dagar eller en hel vecka att upptäcka Berlin. 

1 / 1

Please reload

bottom of page